webajánló

Könnyűszerkezetes házépítés 90 nap alatt. Energiatakarékos, rövid idő alatt kivitelezhető, kiszámítható a beköltözés. Igényelhető a családiház építéshez lakásépítési támogatás és a már bevezetett CSOK is. Egyéni igény szerint alakítható a belső helyiségek mérete és kialakítása. A családi ház kérhető zsindellyel, tetőcseréppel, a ház emelettel, egy, vagy két fürdőszobával. Egyéni árajánlatot adunk minden házhoz, mivel minden megrendelő más igényeknek megfelelően más bútorzattal, tapétával, festékkel, lambériával, konyhabútorral kéri az új könnyűszerkezetes családiház építését, amelyet sokáig használhatnak.

Konténeres rendelés Budapesten könnyen, gyorsan és egyszerűen. Vállalatunk 12 teherautóval végez Budapesten és környékén (Maglód, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes) konténeres sittszállítást, egyéb kommunális szilárd hulladék szállítást és begyűjtést. Az általunk elszállított sittet, hulladékot egyéb akár lomtalanításból származó szemetet telephelyünkön szelektálunk, majd a hulladék kezelést követően az esetek közel 90%-ban újrahasznosításra kerül az így feldolgozott hulladék. Konténer méreteink 4-8 m3-ig terjednek. Budapest azon kerületeibe is szállítunk konténert, ahova behajtási engedély szükséges. Területfoglalási engedéllyel kapcsolatos minden fontos információt megtalál weblapunkon.

Költséghatékony utólagos hőszigetelés tetőtérbe, födém szigetelés. Az ISOCELL cellulóz befúvásos szigetelés az egyik legjobb hatásfokkal rendelkezik a hőmegtartást terén. Ezt a kiváló eredményt annak is köszönheti, hogy résmentesen szigetel. Szemben a kőzetgyapottal és az üveggyapottal jobb hőmegtartási értékekkel bír. Már több, min 30 éve használják ezt a szigetelési formát, de csak pár éve lett Magyarországon közismert és felkapott szigetelési forma. Nem véletlenül, hiszen a többi szigetelőhöz képest ez ülepedésmentesnek mondható. Alkalmazzák továbbá könnyűszerkezetes házak falainak szigetelésére is. Kiváló szigetelési forma a tetőnél is, valamint a födémet is hőszigetelik ISOCELL cellulóz befúvással.